Fakültemizde Seminerler Devam Ediyor…

17 Mar

Seminer vermek üzere farklı üniversitelerden öğretim üyeleri ile farklı meslek gruplarından kişilerin çağrılması kapsamında ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Süleyman KORKUT öncülüğünde, OEM302 Kurutma ve Buharlama Teknolojisi dersi için, 15.03.2016 tarihinde Orman Fakültesi Konferans Salonunda seminer düzenlenmiştir.

Seminere İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Öner ÜNSAL “Ahşap Kurutma Endüstrisindeki Güncel Gelişmeler” ve Yrd. Doç. Dr. Hasan Tezcan YILDIRIM “Türkiye’de Orman Ürünleri Endüstrisi” başlıklı sunumları ile katılmışlardır.
Prof. Dr. Öner ÜNSAL sunumunda ülkemizdeki ahşap kurutma endüstrisinin güncel durumu ile gelecek perspektifi; Yrd. Doç. Dr. Hasan Tezcan YILDIRIM ise ülkemizdeki orman ürünleri endüstrisinin mevcut yapısı ve gelecek öngörüsü hakkında detaylı bilgi vermişlerdir. Seminere, bahsi geçen dersleri alan öğrencilerin yanı sıra diğer lisans ve lisansüstü öğrencileri ile öğretim üyeleri katılmıştır.